Köpvillkor

1. Köp

Lagd order hos www.akerlundkonst.se innebär ett samtidigt accepterande av våra försäljningsvillkor. Villkor och priser gäller inom Sverige.

OBS: Många konstverk på www.akerlundkonst.se är limiterade verk och vi reserverar oss för att dessa konstverk kan utgå ur sortimentet och därmed inte gå att beställa längre. Skulle en beställning gå igenom trots att konstverket har utgått, återgår köpet med full betalning.

2. Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

3. Betalningssätt

3.1 Swish

Betala säkert med Swish. Läs mer på Swish.

3.2 Paypal

Betala säkert med ett PayPal-saldo, kreditkort eller bankkonto. Läs mer på PayPal

4. Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

OBS: Ingen ångerrätt gäller vid följande beställningar:

  • Alla Custom/Beställningsjobb som t ex. Porträtt, Väggmålningar etc
  • Alla arbeten på offert
  • Alla specialbeställningar

5. Garantier

Vi erbjuder Dig full återbetalning om varan på ett väsentligt sätt avviker från beskrivningen. T ex fel mått eller oredovisade skador som påverkar upplevelsen av tavlan. Observera att färgerna som Du ser på Din datorskärm kan avvika något från originalbilden pga. olika kalibrering av skärmen, samt att de flesta motiven på www.akerlundkonst.se bär en vattenstämpel vilken inte existerar på verklig tavla.

OBS: De olika materialen har sin egen karaktär vilket medför att samma motiv skiljer sig en aning i färger och lyster beroende på vilket material det tillverkas på.

6. Frakt & Leveranser

Du kan välja mellan följande frakt & leveransmöjligheter:

  1. Via POSTPAKET, fraktavgift tillkommer.
  2. Via BUD, detta alternativ sker via överenskommelse och finns inte med som alternativ när du handlar.

OBS: Räkna med 1-3 veckors leveranstid beroende på beställning.

7. Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Kontakta alltid oss innan Du returnerar en vara.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Varukorg